Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:34 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbatul care a căzut de la balconul unei clădiri din Piața Ovidiu a murit! (galerie foto+video)

ro

05 Jul, 2016 19:31 4380 Marime text
Un bărbat se afla, în după-amiaza zilei de 30 iunie, pe balconul unei clădiri din Piața Ovidiu din Constanța când, la un moment dat, balconul din lemn s-a prăbușit.
 
Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgență 112. Polițiști, medici Serviciului de Ambulanță Constanța, dar și pompieri Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Dobrogea” au încercat să intervină imediat pentru a-l salva pe bărbat.
 
În urma căzăturii, bărbatul a suferit traumatisme la nivelul capului și toracelui, dar și o fractură de bazin. Este vorba despre Nicolae Birț în vârstă de aproximatov 60 de ani care suferea de diabet. Reprezentanții restaurantului ce se află ca parterul clădirii, chiar sub apartamentul bărbatului de 60 de ani, i-ar fi spus în câteva rânduri acestuia să repare balconul pentru a nu se produce o nenorocire. Din păcate, podeaua din lemn a balconului a cedat, astfel Nicolae Birț a căzut.

Bărbatul a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale de specialitate, însă astăzi a decedat.

Citește și Un bărbat a căzut de la etajul I al unei clădiri din Piața Ovidiu 

Sursa foto + video: ZIUA de Constanta  
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii