Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:31 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Bărbați înarmați au atacat un restaurant popular din Bangladesh. Strigau „Allah Akbar”

ro

02 Jul, 2016 10:23 1668 Marime text
Ieri, bărbați înarmați au atacat un restaurant din cartierul diplomatic din capitala Bangladeshului, Dhaka, informează Reuters. Restaurantul este unul frecventat de străini, diplomați și familii din clasa de mijloc.

Agenția chineză Xinhua a relatat că poliția a avut un schimb de focuri cu grupul de atacatori. Un tânăr bucătar, Diego Rossini, la postul argentinian de televiziune C5N, după ce a reușit să scape, a spus că atacatorii au intrat cu saci conținând explozivi, bombe și grenade.


„Unul dintre atacatori a deschis focul în direcția mea, dar nu m-a atins", a mai spus tânărul, care a reușit să fugă prin terasa restaurantului împreună cu un grup de persoane.


Atacatorii au intrat în restaurant strigând „Allah Akbar” (Dumnezeu este cel mai mare). SI a revendicat atacul și luarea de ostatici.

UPDATE 1, ora 11.00
 

Șase teroriști au fost lichidați și cel puțin 13 ostatici au fost eliberați de echipele de comando ale forțelor de securitate din Bangladesh.
 
„Operațiunea s-a încheiat. Situația este în totalitate sub control", a spus purtătorul de cuvânt al Armatei din Bangladesh, Rashidul Hasan.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii