Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:30 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbaţi condamnaţi de Judecătoria Constanţa

ro

28 Oct, 2015 14:32 1284 Marime text
Ieri, poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale au pus în aplicare mandatele de executare a pedepsei închisorii emise pe numele a doi bărbaţi de 40 şi 39 de ani.
 
Bărbatul de 40 de ani a fost condamnat de Judecătoria Constanţa la un an de închisoare, pentru săvârşirea infracţiunii de mărturie mincinoasă, iar cel de-al doilea la un an şi şase luni de închisoare, pentru comiterea infracţiunii de cumpărare de influenţă, conform mandatului emis de Tribunalul Constanţa. Persoanele în cauză au fost introduse în Penitenciarul Poarta Albă.
 
De asemenea, poliţiştii din Comana şi din Cuza Vodă au depistat, reţinut şi încarcerat în Penitenciarul Poarta Albă un bărbat din Comana, posesor al MEPÎ, emis de Tribunalul Constanţa-Secţia Penală, fiind condamnat la cinci ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor, dar şi un alt bărbat, pe numele căruia s-a emis MEPÎ de către Tribunalul Constanţa.
 
Şi poliţiştii din Cernavodă au reţinut şi încarcerat un bărbat de 39 de ani din Cernavodă, posesor al MEPÎ, emis la data de 26 noiembrie, de către Judecătoria Medgidia, condamnat la doi ani de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de proxenetism.
 
La aceiaşi dată, poliţiştii din Eforie au reţinut şi încarcerat un bărbat de 43 de ani, de data aceasta din Eforie Nord, posesor al MEPÎ emis de către Tribunalul Constanţa-Secţia Penală, condamnat la o pedeapsă cu închisoarea de doi ani pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de influenţă.
 
Toate persoanele au fost încarcerate în Penitenciarul Poarta Albă.                  
 
Sursa foto: adevarul.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii