Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:14 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat urmărit internațional pentru mai multe furturi, prins de polițiști

ro

10 Oct, 2017 19:18 1170 Marime text
Poliţiştii din Sălaj, cu sprijinul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională al Poliţiei Române, și a polițiștilor din Cluj, au depistat un bărbat care era urmărit internațional de autoritățile din Austria, pentru mai multe furturi.

La data de 9 octombrie a.c., poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj au  depistat, pe raza localității Aghireșu, județul Cluj, un bărbat, de 35 de ani, din localitatea Hida, județul Sălaj, care era urmărit internaţional.

Pentru depistarea acestuia, polițiștii din Sălaj au beneficiat de sprijinul polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Cluj.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare din Austria au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea infracțiunilor de furt calificat și tentativă la furt calificat.  

În cauză s-a beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Persoana urmărită a fost prezentată Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, care a dispus reţinerea acestuia pentru 24 de ore, iar ulterior Curții de Apel Cluj, care a dispus arestarea pentru 30 de zile, urmând a fi demarate procedurile de predare către autoritățile din Austria.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii