Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:44 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Constanța Bărbat rănit după ce și-a prins mâna într-o presă. Era în timpul serviciului. A fost demarată o anchetă

ro

21 Nov, 2017 17:15 2463 Marime text
În data de 20.11.2017, ora 16, la SC Plasty Prod SA – Secția mecano a avut loc un eveniment soldat cu pierderea temporară a capacității de muncă a unui lucrător.

Potrivit ITM Constanța, victima, Mircea N. în vârstă de 57 de ani, este lăcătuș mecanic.

În timpul desfășurării activității la presa de îndoit tabla, lucrătorul și-a prins brațul în mașina, suferind traumatisme ale mâinii. Ca urmare a evenimentului, victima a fost transportată la Spitalul Județean Constanța pentru acordarea îngrijirilor medicale.

”Accidentul este în curs de cercetare de către o comisie numită de către SC Plasty Prod SA, în conformitate cu prevederile art.29 alin.(1) lit.a) din Legea nr.319/2006, cu modificările și completările ulterioare. După finalizarea cercetării dosarul de cercetare întocmit de comisia numită de către angajator va fi înaintat pentru verificare și avizare la Inspectoratul Teritorial de Muncă Constanța, care va analiza dosarul, îl va aviza  sau în cazul in care se constată că cercetarea nu a fost efectuată corespunzător, va dispune în scris măsuri pentru refacerea procesului verbal de cercetare și/sau completarea dosarului, după caz.”, menționează inspectorii ITM Constanța.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii