Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:31 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bărbat din județul Constanţa, cercetat pentru că ar fi șantajat un minor cu filmări compromițătoare

ro

25 Jan, 2016 14:42 1462 Marime text
 
Sâmbătă, Parchetul de pe lângă  Judecătoria Constanţa a sesizat judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa cu propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul Dumitru-Gabriel Ciobanu, cercetat în stare de reţinere, pentru săvârşirea în stare de recidivă a infracţiunilor de şantaj, hărţuire şi violarea vieţii private.
 
Din probele administrate până în acest moment în cauză s-au reţinut faptul că începând cu vara anului 2015 şi până la data de 22 ianuarie 2016, atât direct, cât şi prin intermediul mamei acesteia, inculpatul i-a pretins în mod repetat persoanei vătămate A. D.-C. în vârstă de 16 ani să întreţină cu acesta raporturi sexuale sub ameninţarea difuzării de filmări compromiţătoare cu aceasta, filmări pe care inculpatul le realizase fără drept prin înregistrarea persoanei vătămate în timp ce se afla dezbrăcată în baia locuinţei ei în perioada în care inculpatul a trăit în concubinaj cu mama persoanei vătămate şi de asemenea, a urmărit-o în mod repetat pe persoana vătămată în locurile pe care aceasta le frecventa şi a contactat-o telefonic şi prin intermediul reţelelor de socializare, transmiţându-i mesaje ameninţătoare şi obscene.
 
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Constanţa a admis propunerea formulată şi a dispus arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 de zile.
 
Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii