Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:16 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bănuiți pentru delicte silvice și infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale

ro

29 Oct, 2015 08:40 1572 Marime text
 
În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova efectuează trei percheziții în comuna Dumbrăvești, la persoane bănuite de comiterea unor delicte silvice și infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale.
 
Razia este desfășurată de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova în localitatea Dumbrăvești.
 
Din cercetări a reieșit că, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras arbori din păduri proprietate a statului sau private, iar materialul lemnos ar fi fost comercializat în mod ilicit.
 
De asemenea, aceștia ar fi sustras mai multe bunuri din locuințe de pe raza comunei și de la puncte de lucru ale unor agenți economici.
 
Polițiștii acționează pentru depistarea persoanelor care ar fi comis infracțiuni sau care au încălcat normele de conviețuire socială, tulburând liniștea și ordinea publică, precum și a celor care se sustrag de la cercetări sau de la executarea unor pedepse privative de libertate. Cei în cauză vor fi conduși la sediul poliției, în vederea dispunerii măsurilor legale.
 
Prin activitățile desfășurate se urmărește și descoperirea și recuperarea bunurilor susceptibile a proveni din fapte ilicite, precum și completarea probatoriului cu privire la situația infracțională a persoanelor cercetate.
 
La activitate participă şi jandarmi.



Sursa foto: transilvania365.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii