Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banciu, o altfel de reacție după moartea Tribunului - "Vadim nu trebuia să existe"

ro

14 Sep, 2015 21:57 2955 Marime text
Jurnalistul Radu Banciu a vorbit în această seară la emisiunii lui televizată despre Vadim Tudor, comentând ultima poezie a politicianului ”Ultima cafea”.
 
Realizatorul a explicat că în ultima vreme pe Vadim ”îl bântuiau și probleme financiare, nu își mia putea păti angajații. (…) A fost europarlamentar din 2009 până în anul trecut. Pe CV apar tot felul de publicații care i-au întreținut cumva această goană după senzaționalul de mantie grea pentru că a ales un drum, pe care n-ar fi trebuit să apuce niciodată. Ce a facut in presă a fost maculatură. (…) N-a dat nici doi bani pe oameni. Au stat în jurul lui numai oameni care îi erau folositori, la fel ca în partid. Ce e mai jenant e atitudinea justiției. A fost un elefant într-o turmă de vrăbioare”.
 
Banciu are totodată certitudinea că „o sa aflăm tot felul de dedesubturi, avere, maidanezi. Or să apară ziarele pline de averile lui. Și Adrian Păunescu se văita că i-au tăiat din pensie. Cu siguranță nu trăia de pe o zi pe alta. Mă îndoiesc că nu mai avea nimic să pună pe masă. Ar fi plâns și de grija celor 50.000 de maidanezi pe care i-a omorât Oprescu”.

Vă lăsăm să urmăriţi imaginile din emisiune.

Amintim că după ce Radu Banciu a spus că vrea să cumpere revista lui Corneliu Vadim Tudor - "România Mare"- cu 600.000 de euro, "tribunul" i-a transmis un mesaj realizatorului TV.
"Nu vând revista "România Mare". Trăim în țara bârfelor. Se fabulează foarte mult; popor latin cu imaginație bogată. Eu îi spun acestui june Radu Banciu... când are dubii să mă caute. Eu sunt un om civilizat, chiar dacă este o diferență de categorie între noi. Am 25 de ani de școală în România și Viena, dar eu vreau să-l ajut și vreau să-l ajut să se alfabetizeze. Eu chiar sunt pamfletar, el nu este", a zis Vadim Tudor, într-o emisiune TV.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii