Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:07 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Banciu, despre contul lui Mazăre din Israel „Problema este să nu mai găsească încă vreo 24 de conturi”

ro

11 Sep, 2015 21:31 2291 Marime text
 
Radu Banciu a vorbit în ediția de vineri a emisiunii ”Lumea lui Banciu”despre fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care a fost prins de ANI cu circa 800.000 de euro într-un cont în Israel.

„L-au prins pe Mazăre cu bănuțul, 779.057 euro, într-un cont la sucursala Netanya din Israel. Avusese și el treabă pe acolo, aveau niște bani prin buzunar, îl jenau în pantaloni încă de pe avion, și a zis: Ia să-i pun undeva și în loc să-i lase la un aprozar, i-a lăsat la o sucursală de bancă la Netanya în Israel, la țară cum ar veni", a spus Banciu.

„Acum sigur că lumea l-a întrebat în țară: Bă nene da de unde banii? <Păi nu m-au întrebat că le spunea, nu m-au întrebat domnii de la ANI.> Cică acești bani provin de la o simplă înțelegere financiară. S-o fi înțeles financiar cu unu pe malul mării, că nu cred că e vorba de Madagascar", a mai afirmat acesta.

„Nu se putea justifica averea lui Mazăre. El o putea justifica, nu o puteau justifica ăia de la ANI. Uite că acum știm. 

Știi care e problema? Să nu mai găsească încă vreo 24 de conturi. Sigur nu în Israel, că mai călătorea băiatul, dar de exemplu să nu mai găsească vreunu prin Puerto Rico, prin Filipine sau prin Indonezia, cine știe pe une mai avea drumuri", a concluzionat Radu Banciu.

Fostul primar al Constanței, Radu Mazăre a ascuns suma de circa 800.000 de euro într-un cont din Israel, potrivit verificărilor ANI. Contul este pe numele lui Radu Ștefan Mazăre, mai spune sursa citată. În acest context, Agenția Națională de Integritate a sesizat Comisia de cercetare a averilor pentru a extinde acțiunile de control în cazul fostului edil de la malul mării. Agenții de integritate sunt pe urmele lui Mazăre de mai mult timp, aceștia găsind diferențe de mai multe ori în ceea ce privește averea acestuia.



Sursa: B1 TV
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii