Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:13 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Radu Banciu, atacat “la baionetă” de Adrian Năstase “Bă, jigodie! Bă, gunoiule!”

ro

11 Jun, 2015 12:48 2288 Marime text
 
Fostul premier Adrian Năstase cunoscut pentru diplomația sa în ceea ce privește atacurile la persoană a lăsat la o parte această abordare și a lansat un atac extrem de dur la adresa realizatorului emisiunii ”Lumea lui Banciu” de la postul B1 TV. Radu Banciu a intrat în tirul atacurilor lui Năstase pentru mai multe comentarii  făcute în cadrul emisiunilor. Fostul premier a recurs la un întreg arsenal de apelative la adresa lui Banciu. Pentru acurateţea informaţiei, vă redăm comentariul lui Năstase de pe blogul personal:
 
”Acesta e un pamflet.
Bă, jigodie, de patru ani, mă insulţi şi îmi jigneşti familia – soţia, copiii – pentru că ai frustrări cu Ceauşescu. Probabil că ai pitici pe creier. Încearcă, bă, şi cu medicamente. Ce ai făcut tu, bă, în viaţă că să mă judeci pe mine şi pe alţii. Ai numărat biciclete la un ziar? Şi acum te ţine Oancea pe post de maimuţă la televizor în fiecare seară? Strângi, ziua, mizeria din tabloide şi o verşi apoi, pe sticlă, bă gunoiule? Asta numeşti tu jurnalism? Bă, între ţine şi Tapalagă, îl aleg întotdeauna pe Tapalagă. El, cel puţin, o iubeşte sincer pe Macovei. Tu, gunoiule, îi urăşti pe toţi.
Îmi spui tu mie că am vrut, ca premier, să închid B1Tv? Bă, idiotule, când a fost înfiinţat B1Tv? În 2001. Cine era premier atunci, bă, gunoiule? Întreabă-l, bă, pe Păunescu şi o să-ţi explice. Că, pe urmă, aţi trecut la mâncat frunză în Grădina Carpaţilor, asta e o altă chestie. Aşa se întâmplă cu viermii de mătase…
De patru ani, mă jigneşti în fiecare seară, bă, jigodie. Mă acuzi că am furat. Ce-am furat, bă? I-am furat bideul lu’ maică-ta? I-am furat afişele electorale lu’ taică-tu? Să fie sănătoşi, că nu am nimic cu ei deşi puteau să nu te scoată din incubator. Sigur, nu aveau de unde să ştie unde o să ajungi. Bă, gunoiule, am creat peste 20 de muzee, am donat sute de hărţi vechi statului şi am creat cel mai mare muzeu de genul ăsta din Europa. Ai fost să-l vezi, bă, jigodie? Nu trebuie să-ţi cumperi bilet pentru Burkina Faso că să ajungi acolo. Chiar nu ştii nimic din ce-am făcut pentru ţară asta, bă, gunoiule? Dacă poţi să mergi să faci turism în toată lumea, asta mi se datorează şi mie, redus mintal ce eşti. Sigur că am şi greşit. Am avut lângă mine tot felul de lichele, ca tine, care nu şi-au văzut decât interesul lor.
Am tăcut timp de patru ani şi am aşteptat să-ţi vină mintea la cap (de p…). Tu însă ai ajuns să spui că vrei să joci pe mormântul meu, să iei în batjocură gestul meu de revoltă de acum trei ani, să faci diverse insinuări sexuale? Cu ce drept, bă, gunoiule? Pentru că CNA -ul este plecat cu pluta prin lume şi membrii săi nu mai au timp să se uite la televizor? De asta a ajuns ţară asta în situaţia în care este. Din vină unor nemernici ca tine. Care se hrănesc, precum hienele, din stârvuri.
De fapt, mi-e milă de ţine. Trăieşti într-o hazna şi te hrăneşti de acolo. Ai fi vrut să beau o cafea cu ţine. Cum aş putea să fac lucrul asta, bă, gunoiule, când tu nu m-ai atacat doar pe mine ci i-ai jignit şi pe copiii mei sau pe soţia mea. Chiar nu ai înţeles de ce a fost condamnat medicul Brădişteanu, bă, nemernicule?
În lumea în care trăim, pentru Păunescu sau Oancea contează banii. Pentru tine contează să ai rating mai mare decât Prisăcariu. Rămâne cum am vorbit: eşti un gunoi”.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii