Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:53 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi și-ar fi aniversat ziua de naștere cu prietenii Vă mai amintiți de tânăra, din Constanța, decedată în atentatul de la Londra din martie? (galerie foto)

ro

10 Sep, 2017 09:04 4345 Marime text
Andreea Cristea, tânăra care a decedat pe 6 aprilie anul acesta, după ce a fost spitalizată în urma atacului terorist de la Londra, din data de 22 martie, ar fi împlinit astăzi 32 de ani.

Și ar fi sărbătorit cu prietenii ziua aniversară. Dar a fost acolo unde nu trebuia să fie: în calea atentatorului.

Tânăra Andreea se afla, în după-amiaza de 22 martie, pe Podul Westminster împreună cu iubitul ei, care intenţiona să o ceară în căsătorie cu prilejul acelei vacanţe.



Momentul urma să se petreacă de ziua lui, însă au fost surprinşi de maşina lui Khalid Masood care a intrat în grupul de pietoni de pe pod. Andrei a suferit o fractură la laba piciorului, iar Andreea a căzut în râul Tamisa.

A murit, așa cum arătam mai sus, pe 6 aprilie, într-un spital din Marea Britanie.

Ea a fost înmormântată, la Cimitirul Municipal din Constanța, pe 13 mai.

La trista ceremonie de înmormântare oficiată de ÎPS Teodosie, arhiepiscopul Tomisului, în Biserica Sfânta Maria din zona Far, a participat ambasadorul Marii Britanii în România, Paul Brummell, precum și ministrul Turismului, Mircea Dobre, dar şi prefectul de atunci, Adrian Nicolaescu.


.

 „Sunt aici pentru a fi alături de familia Andreei în acest moment foarte dificil, dar şi pentru a sărbători viaţa Andreei, o tânără care, din păcate, a fost victima terorismului într-un oraş aproape de inima mea,Londra. Şi aş vrea să sublinez că Marea Britanie şi România vor lupta în continuare împotriva terorismului”, a spus ambasadorul, care speră ca astfel de tragedii să nu se repete.


Reamintim că în acest atentat terorist au murit patru oameni, și alte câteva au fost rănite, printre care și prietenul tinerei decedate, Andrei Burnaz, tot din Constanța.
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii