Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:40 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Azi, afestivitatea de premiere a concursului „ O sansa Dunarii Albastre”

ro

29 Jun, 2010 12:39 1352 Marime text

Astăzi, de la ora 11:00, la Centrul Muzeal Ecoturistic Delta Dunării Tulcea, de Ziua Dunării,va avea loc festivitatea de decernare a premiilor concursului internaţional de creaţie cu tematică ecologică „O ŞANSĂ DUNĂRII ALBASTRE", organizat de Administraţia Rezervaţiei Biosferei Delta Dunării în parteneriat cu Liceul de Artă „George Georgescu" din Tulcea.

Concursul a fost adresat tinerilor între 15-18 ani de la liceele de artă din România si din celelalte ţări dunărene. În perioada 12-25 iunie publicul expoziţiei şi vizitatorii site-ului http://www.thebluedanube.ro/ au avut posibilitatea de a vota cele mai bune lucrări, alături de juriul de specialitate. Juriul a avut dificila misiune de a alege cele mai bune 13 lucrări, din peste 200 înscrise în concurs.

Obiectivul concursului a fost acela, ca prin intermediul unor creaţii dedicate protejării naturii prin artă, să se conştientizeze şi să se menţină constant interesul opinieimpublice, şi în special al tinerei generaţii, asupra necesităţii conservării ecosistemelor naturale.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii