Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aylin s-a întors la prima dragoste

ro

12 Apr, 2013 17:44 1881 Marime text

Aylin Cadîr s-a întors la prima dragoste, muzică, iar acum se pregătește de lansarea celui de-al doilea videoclip din cariera solo. Piesă Chemistry, extrasă de pe viitorul album, păstrează aceeași direcție muzicală, pop-jazz.

Piesa Chemistry, compusă de Christie și Bazooka de la Moonlight Breakfast, are videoclip, iar Aylin da viață mai multor personaje și prezintă mai multe tipologii de cupluri.
Cu un final extrem de amuzant, Aylin își exersează și rolul de actriţă în videolclipul piesei Chemistry, regizat de Vladimir Dembinski. Din nou actriță a apelat la oameni din industria filmului astfel că producătorul videoclipului este Radu Stancu, iar director de imagine George Dăscălescu.
   
"Prima data când asculți "Chemistry" te gândești în mod sigur la fustițele anilor '50, la pasteluri și la coafuri în stilul american housewife. Ei bine, eu am ales să facem un scurtmetraj "film noir". A pornit de la ideea lui Vladimir Dembinski, regizorul clipului, care a venit cu această poveste, și care mi s-a părut minunată, o completează exact cum trebuie și astfel evităm pleonasmul. Sper că și publicului să-i placă la fel de tare cum ne place nouă. " a declarat Aylin .

Sursa AICI

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii