Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:59 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

A vrut să corupă un poliţist Trimis în judecată pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită

ro

29 Jul, 2016 11:59 1359 Marime text

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vrancea a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatului J.M. pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită. Cauza a fost instrumentată de ofițerii Direcției Generale Anticorupție – Serviciul Județean Anticorupție Vrancea, delegați de procuror să efectueze acte de procedură penală.
 
În fapt, la data de 03.05.2016, J.M.  i-a oferit, cu titlu de mită, suma de 500 de lei unui agent de poliţie din cadrul Postului de poliţie Garoafa, județul Vrancea, pentru ca acesta să nu mai efectueze cercetări cu privire la faptele penale săvârşite de către fiul inculpatului, numitul J.M.G. şi prietena acestuia, minora C.I.M. La aceeaşi dată, polițistul o surprinsese în flagrant pe minora C.I.M. în timp ce conducea, fără permis, pe drumul public, un autoturism ce-i fusese încredinţat de către J.M.G.
 
Agentul de poliţie a refuzat propunerea şi a denunțat fapta, J.M. fiind prins în flagrant în momentul în care, după finalizarea actelor de constatare, a pătruns în sediul postului de poliţie şi i-a remis denunţătorului suma de 500 lei în scopul menţionat.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii