Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:40 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avize pentru sens giratoriu și un imobil ce urmează a fi desființat

ro

21 Apr, 2016 03:14 4820 Marime text
 
Primăria Municipiului Constanța a emis, ieri, certificatul de urbanism numărul 1467, la solicitarea societății Maundier Fides SRL, pentru desființarea unui imobil existent Corp C1 conform unui extras de carte funciară menționat la avizul despre care facem vorbire aici.
 

Documentul eliberat de Primăria municipiului Constanța este valabil pentru adresa Șoseaua Mangaliei, fără număr, Zona Shell-Dorally Mall, din municipiul Constanța, până pe 20 aprilie 2018.
Potrivit informațiilor publice apărute în presă zona pentru care a fost eliberat avizul corespunde fostului complex InterEx, care ar fi fost vândut deja și urmează a fi reamenajat.

 
Sens giratoriu...în curând. Tot al aceleiași firme
Anul trecut, pe 20 octombrie, Primăria Municipiului Constanţa a emis, la solicitarea Confort Urban, certificatul de urbanism numărul 3.662, pentru realizarea unui sens giratoriu pe Şoseaua Mangaliei, zona Pod Dorally Mall.
Investiţia pentru care s-a solicitat documentul, care are valabilitate până la anul, pe 20 octombrie, urmează a fi realizată tot de de SC Maundier Fides SRL ”pentru amenajare incintă complex comercial”.
Societatea Maundier Fides SRL, are potrivit ultimei înregistrări de pe Vrăjitorul.eu, în București, pe strada Oslo, și ar aparține afaceristului Sorin Bonciu.
 Potrivit aceleiași surse, anterior anului 2013 firma se numea S.C. EUROPEAN RETAIL COMPANY ERC RO - S.R.L.
 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii