Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:04 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aveți grijă unde parcați!

ro

15 Aug, 2015 08:50 2034 Marime text
 
În zona peninsulară, au fost amenajate pentru ziua de astăzi peste 1500 de locuri de parcare. Bineînțeles că autoritățile au impus câteva restricții pentru ca traficul să nu fie blocat.
 
Astfel, de la ora 7 până la ora 14, circulația va fi interzisă pe Bulevardul Regina Elisabeta de la intersecția cu strada Termele Romane, pe strada Remus Opreanu și pe strada Marinei până în dreptul hotelului Palace. Singurele autovehicule care vor putea trece în aceeastă zonă sunt cele ale demnitarilor, ale oficialilor Forțelor Navale, ale ambulanței și ale pompierilor.
 
Autoritățile recomandă oamenilor să parcheze într-una dintre cele trei zone destinate turiștilor și localnicilor. Primăria Constanța anunță că în parcarea de la Poarta 1 sunt 700 de locuri, dar puteți să lăsați autoturismele și în cele peste 300 de locuri pe care le găsiți pe banda 1 a străzii Termele Romane și în spațiul cuprins între această stradă și gardul portului.
 
De asemenea, sunt alte 400 de locuri de parcare în zona Palatului de Justiție, suprafață delimitată de strada Traian și intrarea în Piața Ovidiu. Alte aproape 100 de locuri sunt în zona străzii Marinei, în apropiere de portul turistic Tomis, dar toate acestea sunt destinate demnitarilor și instituțiilor de intervenție. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii