Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avertisment pentru Simona Halep

ro

01 Mar, 2015 22:40 1439 Marime text
Samantha Smith (Marea Britanie), comentatoare TV şi fostă jucătoare în circuitul profesionist de tenis, spune că Simona Halep (3 WTA) se va confrunta cu o problemă neaşteptată în acest sezon.
 
Campioană la Dubai, Simona este atenţionată de britanica în vârstă de 43 de ani. "E multă presiune pe Simona Halep in ultima perioadă. Ocupă locul 3 în lume, este favorită la multe turnee, iar toată lumea vrea să o bată. Trebuie să se obişnuiască acum cu acest lucru, deşi se vede că o incomodează. Aceasta va fi o mare problemă pentru ea, întrucât are o presiune cu care nu a fost obişnuită", a fost analiza fostului număr 55 WTA.
 
Samantha Smith comentează meciuri pentru BBC, Sky Sports, ITV şi Eurosport, iar în urmă cu o săptămână a făcut o remarcă jignitoare la adresa Simonei, spunând că reiese din jocul ei faptul că este româncă.
 
După o lovitură ratată de sportiva în vârstă de 23 de ani, în sfertul de finală câştigat în faţa Ekatarinei Makarova la Dubai (6-3, 1-6, 7-5), Samantha a punctat în direct: "A încercat în setul secund o scurtă cum n-am mai văzut niciodată. Mingea nu a avut nici intensitate, nici înălţime. Poate că astfel de execuţii găseşti doar în manualul tenisului românesc".
 
Samantha a fost cea mai bună jucătoare a Marii Britanii în perioada1996-1999 şi este văzută ca o specialistă de top a tenisului internaţional.
 
Sursa: rtv.net
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii