Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avertisment pentru părinţi A aşezat cioburi pe toboganul din parc. Ce a pățit o fetiță când a vrut să se joace

ro

31 Jul, 2016 12:45 9364 Marime text
Amy Smith și-a dus fiica în parc, însă a avut pare de o surpriză neplăcută. Micuța este acum traumatizată de tobogane și de locurile de joacă, potrivit mirror.co.uk, citat de b1.ro. În timp ce mămica stătea pe bancă fetița ei a fugit spre tobogan și a urcat treptele, dar a durat mai mult decât în mod obișnuit să coboare. În momentul în care copila a ieșit din tobogan, urla și plângea în hohote, relatează sursa citată. Piciorul micuței sângera abundent, din vina cuiva care a ales să facă rău în mod intenționat copiilor.

Amy s-a uitat cu atenție pe tobogan și a văzut că o porțiune destul de mare era acoperita de cioburi așezate în mod intenționat. Micuța a suferit tăieturi grave și încă avea cioburi înfipte în picior când mama ei a dus-o de urgență la spital pentru a primi îngrijiri. Amy Smith a lansat un avertisment părinților să aibă grijă la locul de joacă și să verifice cu atenție toate jucăriile.

Acest caz nu este unul izolat. În urmă cu câțiva ani, într-un ștrand din București, cineva a intrat între rosturile toboganului pentru piscină, lame, iar copilașii care s-au dat pe tobogan au suferit răni.


Sursa: b1.ro
Sursa foto: simplybucharest.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii