Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avea 15 ani când a apelat la cure drastice de slăbire. A fost la un pas de moarte...

ro

28 Apr, 2016 19:31 1936 Marime text
 
Amira Jendli avea doar 15 ani când a fost cucerită de silueta subțire a modelelor obsedate de fitness. S-a hotărât, pe nepusă masă, că trebuie să arate la fel ca și ele.

Cure drastice, calorii numărate la sânge, păr căzut. Totul pentru a slăbi. Amira ajunsese să calculeze inclusiv câtă apă bea, căci îi era teamă că o îngrașă. Medicii i-au avertizat părinții că inima ei slăbită se poate opri în orice moment. Cu atât mai mult cu cât continua să meargă la sală, unde făcea exerciții dificile, scrie Mirror.

În scurt timp, Amira ajunsese să cântărească puțin peste 30 de kilograme, iar sănătatea îi era pusă în pericol. La un moment dat, Amira a realizat în ce pericol se afla. Atunci a decis să își schimbe stilul de viață.

”Un alt motiv care m-a făcut să mănânc mai mult a fost acela că tatăl meu m-a amenințat că îmi anulează abonamentul la sală”, a spus Amira, pentru jurnaliștii britanici.

 
Acum are 20 de ani și spune că Taekwondo a ajutat-o să depășească momentele critice și obsesia de a avea un corp precum cele din reviste.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii