Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:36 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avarie majoră. Localitatea Eforie Nord şi o parte din Agigea rămân fără apă potabilă

ro

16 Jun, 2016 21:54 1933 Marime text
Pentru remedierea unei avarii survenite în cursul acestei seri, la conducta cu diametrul de 500 mm, ce asigura necesarul de apă pentru staţia de pompare şi tratare Gospodărie Eforie Nord, SC RAJA SA este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile începând din această seară, de la ora 22.30, şi până mâine dimineaţă (17 iunie), ora 09,00.
 
Sunt afectaţi de lipsa apei potabile toţi abonaţii din localitatea Eforie Nord şi partea de Vest a localităţii Agigea. Iniţial, echipele de intervenţie au încercat remedierea avariei cu conducta sub presiune, pentru a nu afecta alimentarea cu apă a abonaţilor deserviţi. Având în vedere complexitatea lucrărilor, dar şi debitul mare de apă, a fost necesară sistarea furnizării apei potabile pe tronsonul avariat.
 

"Ne cerem scuze faţă de consumatorii afectaţi de această avarie şi îi asigurăm că echipele noastre de intervenţie vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparaţii  şi reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp", transmit reprezentanţii regiei de apă.

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii