Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:11 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Avalanșă de dosare la instanțele din Constanța. La ce se referă primele plângeri din 2016

ro

05 Jan, 2016 05:20 1702 Marime text
 
Ieri, în prima zi a anului 2016, când s-au putut înregistra plângeri, au fost cozi la ghișeele instanțelor din Constanța pentru depunere de dosare spre judecare.

Potrivit portalului instanțelor de judecată al Ministerului de Justiție, la Judecătoria Constanța, dosarul cu numărul 1   reprezintă contestația la executare a unei familii împotriva CEE Collect România SRL.
La Tribunalul Constanța dosarul numărul 1 are ca obiect litigii de muncă/drepturi bănești și este înregistrat de un cadru didactic, probabil, având ca pârât Școala Gimnazială Jean Bart din Constanța.
Primul dosar la Curtea de Apel Constanța îl reprezintă un recurs al Primăriei Negru Vodă care a pierdut, se pare, la primele instanțe, în cine știe ce cauză împotriva Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.
La Judecătoria Mangalia tamja este mai mare. Acolo primul dosar îl reprezintă o solicitare de ordin de protecție în cauză fiind și minori.
Primul dosar înregistrat la Judecătoria Medgidia este o taină mare neexistând informații în dreptul său.
Cel mai simplu a fost la Judecătoria Hârșova. Acolo este liniște deplină. Nimeni nu a fost ieri cu dosarul la subțioară să îl înregistreze.
Mai trebuie spus că la Judecătoria Constanța au fost înregistrate peste o sută de dosare, la Tribunal vreo 40, la Curtea de Apel 13 iar la Judecătoria Mangalia trei. 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii