Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:28 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoutilitară Peugeot căutată în Germania, descoperită în PTF Ostrov

ro

06 Apr, 2016 10:51 1882 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Ostrov  o autoutilitară marca Peugeot declarată furată de autorităţile din Germania, pe care un cetăţean român intenţiona să o scoată din ţară.
 
Ieri, în P.T.F. Ostrov s-au prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţenii români M.A., în vârstă de 36 de ani, domiciliat în Călăraşi, şi G.D., de 38 de ani, domiciliat în judeţul Ialomiţa, care călătoreau cu o autoutilitară marca Peugeot Boxer cu numere de înmatriculare germane.
 
În urma verificărilor în bazele de date, poliţiştii de frontieră au stabilit că autoutilitara în cauză este căutată de autorităţile din Germania, fiind declarată furată.
 
G.D., pasagerul din autovehicul, a declarat că a achiziţionat autoutilitara de la un conaţional, oferind suma de 8.000 de euro. El a mai declarat că intenţiona să facă o vizită R. Bulgaria şi nu avea cunoştinţă despre faptul că aceasta figurează ca fiind furată.
 
Autoutilitara, evaluată la aproximativ 45.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Ostrov până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră au întocmit lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ furt”, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228 din Cod Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii