Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:09 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturisme neînmatriculate şi şoferi fără permis depistaţi în judeţele Constanţa şi Tulcea

ro

14 Jan, 2016 11:20 1269 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă a judeţelor Constanţa şi Tulcea două autoturisme neînmatriculate şi doi conducători auto care nu deţineau permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
 
Astfel, ieri, în jurul orei 12.50, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului PF Cernavodă au oprit pentru control, în oraşul Hârşova, un autoturism marca Audi A3 cu numere de înmatriculare provizorii, condus de cetăţeanul român L.A., în vârstă de 25 de ani.

În urma verificărilor a rezultat faptul că numerele de înmatriculare ale autoturismului sunt expirate din data de 22.12.2015, iar conducătorul auto, domiciliat în judeţul Constanţa, nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
 
În aceeaşi zi, în zona de competenţă a Grupului de Nave Constanţa, în jurul orei 11.30, poliţiştii de frontieră constănţeni au identificat o persoană de sex feminin, S.M., în vârstă de 49 de ani, domiciliată în municipiul Constanţa, care conducea un autoturism marca Ford Fusion cu numere de înmatriculare provizorii expirate din data de 09.01.2016.
 
Câteva ore mai târziu, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Tulcea au oprit pe raza localităţii Somova din judeţul Tulcea un autoturism marca Opel Astra înmatriculat în R. Bulgaria şi condus de cetăţeanul român P.M.C., în vârstă de 25 ani. Bărbatul în cauză a declarat că nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicul.
 
În toate cazurile, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „punerea în circulaţie sau conducerea unui autovehicul neînmatriculat”, şi „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere”, fapte prevăzute şi sancţionate de art. 334, alin. 1 şi art. 335, alin. 1 din Codul Penal.



Sursa foto: aradon.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii