Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:13 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturisme cu acte false, identificate de poliţiştii de frontieră constănţeni

ro

23 Jan, 2015 11:39 1854 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au identificat, în zona de competenţă, două autoturisme cu numere de Bulgaria, conduse de doi cetăţeni români, care au prezenta la control documente susceptibile a fi falsificate.
 
Unul dintre autoturisme a fost depistat ieri, în Punctul de Trecere a Frontierei  Negru Vodă. Un cetăţean român de 44 de ani s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră. Bărbatul se afla la volanul unui autoturism marca Opel cu numere de Republica Bulgaria.
 
Din verificări a rezultat faptul că documentele autoturismului (certificatul de înmatriculare şi cel tip ITP), prezentate de conducătorul auto, sunt susceptibile a fi falsificate.
 
Tot ieri, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Ostrov au oprit pentru control, în zona de competenţă, un autoturism marca BMW înmatriculat în Republica Bulgaria şi condus de un cetăţean român , în vârstă de 46 de ani.
Verificările au stabilit că certificatul de înmatriculare al autoturismului, cel tip I.T.P. şi asigurarea tip carte verde prezintă indicii de fasificare.
 
Conducătorii auto au declarat că au achiziţionat autoturismele în cauză fără a cunoaşte faptul că respectivele documente sunt false, se arată într-un comunicat al Gărzii de Coastă.
Poliţiştii de frontieră au întocmit lucrări penale sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „fals material în înscrisuri oficiale” şi „uz de fals”.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii