Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:31 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism de lux dispărut în Italia, descoperit la Negru Vodă

ro

16 Feb, 2016 11:11 1658 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în punctul de trecere a frontierei Negru Vodă un cetăţean român care conducea o autoutilitară pe care era transportat un autoturism de lux marca Audi model A6, căutat în vederea confiscării de autorităţile din Italia.

Ieri, în jurul orei 11.15, în P.T.F. Negru Vodă din judeţul Constanţa s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un bărbat, în vârstă de 38 de ani, domiciliat pe raza judeţului Iaşi, ce conducea o autoutilitară pe platforma căreia se afla un autoturism de lux marca Audi A6 cu numere de înmatriculare din Italia.

În urma verificărilor, poliţiştii de frontieră constănţeni au stabilit faptul că autoturismul Audi A6 este căutat de autorităţile din Italia, fiind declarat furat.

Faţă de cele constatate, bărbatul în cauză, a declarat că autovehiculul Audi A6 i-a fost încredinţat de către un alt cetăţean român pentru a se deplasa în R. Bulgaria cu scopul înmatriculării acestuia, fără a cunoaşte faptul că acesta figurează ca fiind furat.

Autovehiculul în cauză, evaluat la aproximativ 35.000 de lei, a fost confiscat la sediul S.P.F. Negru Vodă, până la finalizarea cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt”.


Sursa foto: Poliția de Frontieră
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii