Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:00 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism dat în urmărire în Italia din iulie 2013, descoperit la Tulcea

ro

05 Dec, 2014 10:23 1097 Marime text
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în zona de competenţă un autoturism marca Opel, care era căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia şi era condus pe drumurile publice de un cetăţean român.
 
Poliţiştii de frontieră de la Tulcea, aflaţi în misiune în zona de competenţă, au oprit, ieri, pentru control un autoturism marca Opel Astra înmatriculat în Italia, în care se aflau două persoane.
 
Verificările au scos la iveală faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Italia, din data de 28.07.2013.
 
Conducătorul auto, cetăţeanul român M.S.M., în vârstă de 38 de ani, a declarat poliţiştilor de frontieră că autoturismul îi aparţine şi l-a achiziţionat din Italia, în urmă cu aproximativ doi ani, fără a cunoaşte faptul că acesta este căutat în vederea confiscării.
 
Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 5.000 de euro, la sediul S.P.F. Tulcea în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii