Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:52 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autoturism cu numere de Spania căutat în vederea confiscării, descoperit în PTF Negru Vodă

ro

13 Dec, 2014 10:56 1937 Marime text
 
Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în PTF Negru Vodă un autoturism marca Daewoo model Tacuma, căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Spania, pe care un cetăţean român încerca să-l scoată din ţară.



Astfel, ieri, în jurul orei 10.30, în PTF Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră cetăţeanul român C.A. METIN, în vârstă de 44 ani, domiciliat în judeţul Constanţa, care conducea un autoturism marca Daewoo model Tacuma înmatriculat în Spania.

Verificările au scos la iveală faptul că autoturismul în cauză figurează ca fiind căutat în vederea confiscării de către autorităţile din Spania, din data de 20.02.2013.

Conducătorul auto a declarat poliţiştilor de frontieră că a achiziţionat autoturismul fără a cunoaşte faptul că acesta este căutat în vederea confiscării.

Poliţiştii de frontieră au indisponibilizat autoturismul, evaluat la aproximativ 17.000 lei, la sediul S.P.F. Negru Vodă în vederea continuării cercetărilor şi au întocmit în cauză dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt, faptă prevăzută şi sancţionată de art. 228, alin. 1 Cod Penal.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii