Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:10 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autostrada Soarelui Aproape 80 de contravenţii depistate

ro

22 Aug, 2012 18:25 1050 Marime text

78 de de abateri contravenţionale la regimul rutier au fost depistate de poliţişti în patru ore, în cadrul acţiunii organizate de Secţia de Poliţie Autostrăzi sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR, pe Autostrada A2, pentru combaterea încălcării regimului legal de viteză şi a normelor care reglementează activitatea în transporturile rutiere de mărfuri şi persoane.

Astăzi, 22 august a.c., între orele 07.00-11.00, pe Autostrada Bucureşti-Medgidia, sub coordonarea Direcţiei Rutiere din cadrul IGPR, a fost organizată o acţiune care a vizat combaterea încălcării regimului legal de viteză şi a normelor care reglementează activitatea în transporturile rutiere de mărfuri şi persoane.

La acţiune au participat 34 de poliţişti ai Secţiei de Poliţie Autostrăzi, fiind folosite în sistem ,,cascadă' aparate radar, dintre care unul cu sistem de măsurare a vitezei de deplasare a autovehiculelor prin raze laser.

Acţiunea s-a încheiat cu aplicarea a 78 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 40 pentru nerespectarea regimului legal de viteză şi 18 pentru nerespectarea normelor care reglementează activitatea transporturilor rutiere de mărfuri şi persoane, în valoare de 31.500 lei.

Au fost reţinute 6 permise de conducere reţinute pentru nerespectarea regimului legal de viteză, conducerea unui autovehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru conducerea unui autovehicul ce prezenta defecţiuni tehnice grave la mecanismul de direcţie sau sistemul de frânare. De asemenea, au fost retrase două certificate de înmatriculare.

Comparativ cu acţiunile similare organizate anterior se constată o scădere semnificativă a numărului de conducători auto care încalcă regimul legal de viteză.

Acţiunile de acest gen vor fi continua.

 http://www.agerpres.ro/media/index.php/comunicate/item/143624-Comunicat-de-pres-IGPR.html

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii