Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autospeciale noi pentru structurile operative ale Poliției Române

ro

29 Aug, 2015 12:38 1217 Marime text
 
Structurile operative ale Poliției Române au fost dotate cu încă 250 de autospeciale Dacia Logan, în cadrul procesului de înnoire a parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne, aprobat de viceprim-ministrul pentru securitate națională, ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea.

Din dispoziția șefului Poliției Române, chestor general de poliție Petre Tobă, săptămâna aceasta, 250 de autospecialele Dacia Logan, au fost distribuite Inspectoratului General al Poliției Române și la alte șapte unități teritoriale, după cum urmează: 79 - IGPR, 32 - IPJ Alba, 20 -  IPJ Bacău, 19 - IPJ Brăila, 31 – IPJ Hunedoara, 27 - IPJ Neamț, 24 – IPJ Vâlcea și 18 – IPJ Vrancea.

Autospecialele nou intrate în dotarea Poliției Române sunt destinate muncii operative și vor ajuta la îmbunătățirea timpilor de reacție în situații de intervenție, la creșterea mobilității și, implicit, la îmbunătățirea serviciului polițienesc.

Reamintim că, programul de înnoire al parcului auto al Ministerului Afacerilor Interne a debutat în 2014, când Poliţia Română a fost dotată cu 257 de mijloace de transport destinate muncii operative, dintre care 15 motociclete, iar de la începutul anului 2015, i-au fost repartizate încă 2.386 de vehicule, destinate structurilor operative și celor de ordine publică. De asemenea, în perioada următoare, vor fi achiziționate 400 de autospeciale ce vor intra în dotarea structurilor de poliție rutieră.


Sursa: politiaromana.ro
Sursa foto: b.politiaromana.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii