Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:34 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorul jafului bancar, care a împușcat şi un polițist, a fost arestat preventiv

ro

13 Jul, 2016 21:12 1407 Marime text
Astăzi, autorul jafului de la o unitate bancară din Bistrița, care ulterior a împușcat un polițist în timpul acțiunii de capturare, a primit un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Decizia a fost luată de Tribunalul Bistrița-Năsăud la propunerea procurorilor, care l-au acuzat pe bistrițeanul Dorin Sima de tâlhărie calificată, omor calificat în forma tentativei, în circumstanțele ultrajului asupra unui polițist, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uzul de armă fără drept.

Amintim că „în timpul intervenției a avut loc un schimb de focuri de armă între autor și polițist, iar unul dintre polițiști a fost rănit în braț, fiind transportat la spital pentru examinare. Cel în cauză este cunoscut cu antecedente penale atât în România, cât și în Italia, fiind recent eliberat din penitenciar", conform purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud, Alexandra Vereșezan.

Citeşte şi Autorul jafului de la unitatea bancară din Bistrița a fost prins! Un poliţist, împuşcat în timpul capturării sale
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii