Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorii scandalului de la Hârșova, rămân în arest

ro

11 Dec, 2015 22:17 2100 Marime text
 
Tribunalul Constanţa a menţinut astăzi măsura arestului preventiv faţă de inculpaţii Georgescu George, Munteanu Mihai, Bădăruţă Ionuţ Emanuel şi Bădăruţă Zinel.
 
Cine sunt aceștia? Sunt niște tineri care au iscat un scandal de proporţii a izbucnit la Hârşova, în seara de 18 septembrie anul acesta. În urma nebuniei generale iscate, unde nu se mai știa care este rudă, care e prieten sau care este dușman, o persoană a ajuns la spital.
 
Cei care susţin că au fost atacaţi au menţionat că s-au trezit cu mai multe persoane în curte, înarmate cu bâte şi săbii, după care a început scandalul.
 
Poliţiştii au declanşat cercetările, ulterior cazul fiind preluat de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa. După ce au fost audiate părţile vătămate, martorii, dar şi agresorii, procurorii au dispus reţinerea a şase persoane, respectiv George Georgescu, Ionuţ Emanuel Bădăruţă, Marian Georgescu, Alexandru Auraş Munteanu, Mihai Munteanu şi Zinel Bădăruţă, care au fost prezentaţi, în 7 octombrie la Tribunalul Constanţa, cu propunere de arestare preventivă.


Sursa foto: ziuanews.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii