Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:29 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Autorii atentatelor de la Paris, autodeclaraţi membri ai Statului Islamic (video live)

ro

09 Jan, 2015 21:41 1866 Marime text
 
Amedy Coulibaly, autorul luarii de ostatici de la magazinul evreiesc din Paris si presupusul criminal al politistei omorâte în zona Montrouge din Paris, afirma, într-o înregistrare, ca s-a sincronizat cu autorii atacului contra revistei Charlie Hebdo si ca face parte din grupul terorist Stat Islamic.
 
În timpul luarii de ostatici, Amedy Coulibaly a sunat la postul BFMTV si a declarat ca s-a sincronizat cu fratii Cherif si Said Kouachi, care au comis atacul contra revistei Charlie Hebdo.
 
De asemenea, Amedy Coulibaly a declarat ca facea parte din reteaua terorista Stat Islamic în Irak si Siria.
 
Amedy Coulibaly, un islamist în vârsta de 32 de ani, a fost omorât în interventia fortelor de ordine la un magazin evreiesc din zona Vincennes (la periferia Parisului). În cursul zilei de joi, Amedy Coulibaly a omorât o politista în zona Montrouge din Paris. Conform autoritatilor, el încerca sa atace sediul unui post de televiziune situat în sudul Parisului. Suspectul avea antecedente penale, el fiind arestat o luna în anul 2010, dupa ce fusese prins având o arma automata de tip Kalasnikov.
 
Chérif Kouachi, unul dintre autorii atacului comis la sediul revistei Charlie Hebdo, a sunat la postul BFMTV înainte de a muri si a declarat ca facea parte din organizatia terorista Al-Qaida în Peninsula Arabia.


Imagini în direct de la locul atentatelor puteţi urmări pe Ziuaconstanta.ro.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii