Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:24 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aurelia Cristea şi-a anunţat pe Facebook ieşirea din Guvern

ro

13 Dec, 2014 20:41 1628 Marime text
Aurelia Cristea, ministru delegat pentru Dialog Social, este al treilea membru al Guvernului Ponta care anunţă, sâmbătă, pe Facebook, că nu va mai face parte din viitorul cabinet.
 
“Sărbătorile iernii se petrec mereu acasă, în familie și sunt cu atât mai frumoase atunci când la finalul unui proiect, politic, rezultatele sunt apreciate de echipă. Și am speranța că și de către cei cu care am interacționat. În această seară, în urma unei discuții cu premierul Victor Ponta am încheiat un proiect guvernamental, pentru a continua unul comunitar, de suflet, acasă, în Cluj-Napoca.

Le mulțumesc tuturor colegilor pentru buna colaborare și premierului Victor Ponta pentru încredere. Mă bucur că am reușit în aproape zece luni, în calitatea de ministru delegat pentru dialog social să îmbunătățesc comunicarea și dialogul între partenerii sociali și autorități, să pun umărul la lansarea unor proiecte finanțate prin fonduri europene care să încurajeze democrația participativă, să susțin un dialog constructiv cu partenerii sociali și să contribui la promovarea unei culturi a dialogului nonconflictual.

Apreciez foarte mult demersul societății civile, mesajul de reformă și modernizare a societății promovat de aceasta, în spațiul public, și mă bucur că am reușit să susțin proiectele tinerilor. În perioada imediat următoare voi prezenta un raport de activitate și câteva gânduri de viitor, atât pentru sfera dialogului social cât și pentru comunitatea noastră, Cluj-Napoca.

În încheiere vă mulțumesc tuturor celor care mi-ați urmărit activitatea și mi-ați scris.”, este mesajul Aureliei Cristea.

Sursa foto: facebook.com
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii