Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:05 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Augustin Zegrean, printre candidații admiși să susțină interviul pentru funcția de judecător la CJUE

ro

02 Mar, 2015 15:02 1062 Marime text
Președintele Curții Constituționale a României, Augustin Zegrean, se află printre candidații admiși să susțină interviul în cadrul procedurii de desemnare a reprezentantului României pentru funcția de judecător la Curtea de Justiție a Uniunii Europene (CJUE), informează Agerpres.            

Această funcție este vizată, printre alții, și de actualul judecător la CJUE, Camelia Toader, dar și de actualul director al Institutului Național al Magistraturii, Octavia-Matei Spineanu.

Ministerul Justiției a publicat pe site-ul propriu lista persoanelor admise să susțină interviul programat pentru marți.

„În temeiul art. 5 alin.1 din Procedura pentru desemnarea candidatului României pentru funcția de judecător la Curtea de Justiție a Uniunii Europene, aprobată de Guvernul României la 14 ianuarie 2015, membrii prezenți ai comisiei de selecție au decis, în unanimitate, în urma verificării dosarelor de candidatură depuse până la 23 februarie 2015, admiterea la interviu a următorilor candidați: Gheorghe Buta, Valeriu Ciucă, Ruxandra Costache, Claudia-Ana Costea (Moarcăș), Mircea Criste, Constantin-Virgil Ivan-Cucu, Laura Mihaela Ivanovici, Octavia-Matei Spineanu, Dragoș Constantin Târșia, Camelia Toader, Augustin Zegrean", se arată într-un comunicat postat pe site-ul MJ.

Potrivit sursei citate, prezența personală a candidaților la interviu este obligatorie.

Interviul va avea loc în Sala de Consiliu a Ministerului Justiției, în 3 martie, între orele 9,00-14,00 și 17,00-20,00, iar durata va fi de 30 — 45 minute pentru fiecare candidat.


Sursa: Agerpres
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii