Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:16 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au încercat să fure fier cu un excavator

ro

29 Oct, 2012 19:28 1383 Marime text
Un bărbat de 33 de ani, a fost prins de un echipaj de jandarmerie în timp ce încerca să sustragă cu ajutorul unui buldoexcavator, tip Caterpillar, materiale feroase din interiorul unei societăţi din Medgidia.

Suspectul a fost descoperit duminică la ora 10.00, de jandarmii care patrulau în apropierea unei societăţi comerciale din localitate şi au observat un grup format din trei persoane, care doreau să sustragă din interiorul unităţii, componente metalice, folosindu-se de un atelaj.

La vederea echipajului cei trei au fugit, reuşindu-se prinderea unei singure persoane, Şapabani A. (33 ani), din localitate, care a declarat că doreau să sustragă material feros, cu ajutorul utilajului. De asemenea a mai declarat că buldoexcavatorul îi aparţine şi că mecanicul (conducătorul) este angajatul lui.

După aproximativ zece minute, la faţa locului s-a prezentat şi conducătorul excavatorului, Dumitru S. (62 ani), din Medgidia.

Persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de constatare pentru tentativă de furt şi au fost predaţi Poliţiei Municipiului Medgidia, pentru continuarea cercetărilor.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii