Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:26 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au încercat să fure combustibil și au fost opriți cu focuri de armă!

ro

28 Jun, 2015 15:51 1179 Marime text
Doi bărbaţi au fost surprinşi, sâmbătă seară, de jandarmii prahoveni în timp ce încercau să sustragă combustibil din rezervoarele unor TIR-uri, iar în momentul apariţiei jandarmilor cei doi au încercat să fugă, fiind opriţi cu focuri de armă, unul dintre ei, care i-a ameninţat pe jandarmi, fiind rănit.
Inspectoratul de Jandarmi Prahova a anunţat, într-un comunicat dat publicităţii astăzi, că incidentul s-a produs, aseară, în jurul orei 22.50, în zona localităţii prahovene Boldeşti Scăieni, în incinta unui parc auto ce aparţine unei firme. Patrula de jandarmi aflată în zonă a observat doi bărbaţi care încercau să sustragă combustibil din rezervoarele autotrenurilor. În momentul în care jandarmii i-au somat pe cei doi să se oprească, aceştia au încercat să fugă, iar unul dintre jandarmi a tras un foc de armă în plan vertical.
Cei doi s-au oprit, iar unul dintre bărbaţi i-a ameninţat pe jandarmi cu o şurubelniţă, moment în care unul dintre jandarmi a tras un foc de armă rănindu-l pe bărbat la picioare. Rănitul a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, el fiind în afara oricărui pericol. Cazul a fost preluat de către poliţişti, care îi cercetează pe cei doi bărbaţi pentru tentativă de furt calificat şi ultraj.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii