Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au furat capace de canalizare în Medgidia

ro

13 Sep, 2012 16:24 1055 Marime text
Miercuri, în timp ce patrulau pe sectoarele de activitate, echipaje din cadrul Poliţiei Locale Medgidia au surpins două situaţii în care suspecţii transportau materiale feroase.

În jurul orei 21.00, pe strada Ion Corvin, patrula din zona de nord a oraşului l-a surprins pe Beinur Midali în timp ce cără două capace de canalizare. În ciuda faptului că acesta a declarat că obiectele sunt din propria curte şi le transportă spre a le valorifica la un centru de comercializare a fierului vechi, poliţiştii locali l-au reţinut şi condus la sediul Poliţiei Municipale în vederea efectuării cercetării.

Mai târziu, pe strada Poporului, echipajul poliţiei locale responsabil cu verificarea ordinii în zonă a sesizat un autoturism Fiat Ducato alb ce staţiona în faţa unui bloc. În maşină au fost descoperite 6 capace de canalizare, 8 mănuşi, o rangă şi două cârlige din fier. Conducătorul autoturismului, Alexandru Viorel Toader a fost încătuşat, în timp ce minorul care îl însoţea, Selcin Iusein a fost reţinut.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii