Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:41 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost date publicității imagini cu poliţistul bătut măr de șmecherul cu Bentley (video)

ro

12 Jul, 2015 18:46 1965 Marime text
 
Un polițist a fost bătut de un interlop chiar sub ochii soţiei lui care este însărcinată în opt luni. Altercaţia s-a întâmplat în trafic, când interlopul a devenit nervos pentru că agentul s-a apropiat prea mult de bolidul său, potrivit România TV. Se pare că agresorul cu Bentley nu a suportat apropierea unei alte maşini de bolidul lui şi a luat măsuri de îndată, luându-l la pumni pe "tupeistul" care şi-a permis să se apropie. Cel care a încasat pumni de la interlop este un poliţist, care se afla în timpul liber, la mare.
Se pare că omul legii s-ar fi apropiat prea mult cu Megane-ul său de bolidul de 200.000 de euro al bărbatului care avea o constituţie robustă şi a ripostat dur, atacându-l pe omul legii, aflat la volan.
Pe înregistrarea video postată pe youtube se vede cum bărbatul cu Bentley i-a cărat câţiva pumni poliţistului. Deşi iniţial nu a intervenit nimeni, la final a fost nevoie de 10 bărbaţi pentru a-l opri pe bătăuş. El a fost reţinut de poliţie timp de 24 de ore, iar ulterior a fost eliberat, fiind cercetat acum în stare de libertate. Bărbatul este acuzat de lovire şi alte violenţe.


 

Citeşte şi REȚINUT PENTRU CĂ AR FI LOVIT ŞI DISTRUS MAŞINA UNUI POLIȚIST
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii