Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:25 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au fost controlate cluburi şi baruri Acţiune pe raza Secţiei 5 Rurale Cogealac

ro

25 Oct, 2015 12:02 2611 Marime text


În noaptea de 24 spre 25 noiembrie, poliţişti din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Rutier, Serviciului Acţiuni Speciale, Secţiei 5 Politie Rurală Cogealac şi inspectori de muncă din cadrul ITM Constanţa, au organizat o acţiune pe linia prevenirii faptelor cu violenţă, circulaţie rutieră, pazei bunurilor şi valorilor şi gardă de corp, precum şi a muncii nedeclarate, la cluburile si barurile de pe raza Secţiei 5 Poliţie Rurală Cogealac.
 
Cu această ocazie, au fost verificate cinci obiective, fiind legitimate 148 persoane. Totodată, au fost organizate două filtre rutiere, fiind controlate 62 de autoturisme, potrivit IPJ Constanţa.
 
Poliţiştii au constatat o infracţiune la regimul circulaţiei rutiere, fiind depistat  un bărbat de 33 ani, din comuna Mihai Viteazu, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 226, aflându-se sub influenţa băuturilor alcoolice.
 
De către inspectorii ITM Constanţa se efectuează verificări, întrucât există suspiciuni cu privire la două persoane care desfăşurau activităţi, fără forme legale de angajare, în cadrul unor societăţi comerciale din Istria respectiv Mihai Viteazu. Au fost sancţionaţi reprezentanţii a două societăţi comerciale, cu suma de 2.000 lei, întrucât nu au fost respectate prevederile planului de pază, nefiind luate, de către aceştia,  măsuri pentru asigurarea ordinii în incinta discotecii.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii