Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:25 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Au folosit arma din dotare Poliţiştii din Năvodari cercetează un tânăr pentru trafic de substanţe toxice

ro

02 Dec, 2014 13:49 1636 Marime text
Poliţiştii din Năvodari au surprins în această dimineaţă un tânăr ce a sărit pe fereastra unui imobil. Omaenii legii au folosit armamentul din dotare pentru prinderea tânărului.
 
Astfel, în cadrul unei acţiuni specifice, oamenii legii s-au deplasat la o adresă de pe raza oraşului, iar în timp ce solicitau actele de identitate persoanei găsite în imobil, au observat un tânăr sărind pe fereastra de la etajul 1 al apartamentului.

Un alt poliţist care supraveghea acea latură a imobilului, după efectuarea somaţiei legale a efectuat un foc de armă în plan vertical cu armamentul din dotare, ulterior imobilizându-l pe cel în cauză. În urma folosirii armamentului nu au rezultat victime sau pagube materiale.
 
În rucsacul tânărului au fost descoperite 183 plicuri autosigilante, cu substanţă vegetală, aparent etnobotanice şi suma de 280 lei.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trafic de produse sau substanţe toxice, urmând a fi declinat BCCO Constanţa pentru competentă soluţionare.

Sursa foto: IPJ Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii