Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:49 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE Attila Korodi, fostul ministru al Mediului, martor la DNA în dosarul lui Bogdan Olteanu

ro

10 Aug, 2016 12:41 1636 Marime text
Fostul ministru al Mediului Attila Korodi s-a prezentat astăzi la Direcția Națională Anticorupție pentru a fi audiat în dosarul în care este cercetat fostul viceguvernator al BNR Bogdan Olteanu, relatează Agerpres.

UPDATE, ora 13:36:  Deputatul UDMR Korodi Attila, fost ministru al Mediului în perioada în care Liviu Mihaiu a fost numit guvernator al Rezervației Delta Dunării, a fost citat astăzi la DNA în calitate de martor, în dosarul în care viceguvernatorul BNR Bogdan Olteanu este acuzat de trafic de influență.
 
Potrivit Agerpres, Korodi nu a dorit să ofere detalii despre motivul pentru care a dat declarații la DNA, dar a recunoscut, totuși, că a explicat procurorului care era procedura de numire a guvernatorului, în perioada în care el a fost ministru.
 
„Am fost chemat în calitate de martor, am fost întrebat de perioada respectivă. Eu am declarat în fața procurorului ce trebuie să știe din punctul meu de vedere și atât. Ideea este că era o procedură în care ministrul obligatoriu trebuie să facă o propunere și am explicat cum e procedura în toată povestea aceasta“, a declarat Korodi Attila, citat de Agerpres.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii