Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Aterizare de urgenţă! Cum s-a transformat salvarea unui tânăr în „sechestrare”

ro

18 Apr, 2016 19:43 2049 Marime text
Piloţii unei aeronave care făceau o cursă între Bucureşti şi Amsterdam au cerut permisiunea turnului de control pentru a coborî la Timişoara, deoarece unui pasager i să făcuse rău.
 
„La ora 17.55 un avion al companiei Tarom care plecase la Bucureşti spre Amsterdam a aterizat de urgenţă la Timişoara. A fost anunţată o urgenţă la aterizare. Este vorba de un pacient care a leşinat în avion, un bărbat de 21 de ani cu epilepsie. O ambulanţă a venit la Aeroport pentru a prelua pacientul. Urmează că aeronava să îşi continue drumul spre Amsterdam în scurt timp", a declarat, pentru opiniatimisoarei.ro, Dan Idolu, directorul Aeroportului Internaţional Timişoara.
 
Tânărul a fost preluat de un echipaj al Ambulanţei, care i-a acordat primele îngrijiri de specialitate chiar în Aeroport. După ce şi-a revenit, acesta a dorit să se urce din nou în avion, însă medicul i-a refuzat acest lucru. Potrivit sursei citate, situaţia a degenerat. Tânărul, revoltat, a sunat la 112, anunţând că este sechestrat pe aeroport. A fost nevoie de intervenţia Poliţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii