Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie studenţi Ultima zi pentru depunerea cererilor de cazare la cămin

ro

23 Sep, 2014 09:43 2291 Marime text
Universitatea Ovidius informează că astăzi este ultima zi în care studenţii pot depune cereri de înscriere pentru obţinerea unu loc în cămin. Cererile se pot depune în intervalul orar 09.00 – 18.00, la cantina universităţii, pe bulevardul Mamaia, nr. 124. Cazarea se va face în perioada 27 – 30 septembrie.
 
În acest an, solicitarea se poate face atât pe baza cererii depuse direct la sediul universității, cât și on-line, pe baza unor formulare care vor fi postate pe site-ul Universității, la secțiunea Info Cazare. Informații suplimentare privind noua modalitate de depunere a cererilor de cazare vor fi disponibile pe site-ul universității, începând cu data de 10 septembrie.
 
În ceea ce privește tarifele în căminele universității, acestea vor fi stabilite în perioada următoare, după discuții cu reprezentanții Ligii Studenților și după aprobarea Consiliului de Administrație.
 
Universitatea „Ovidius” din Constanța dispune de patru cămine: două pe Aleea Studenților nr.1 și două în incinta complexului universitar din bulevradul Mamaia, nr. 124.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii