Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

UPDATE. Atenție șoferi. Viscolul reduce vizibilitatea pe DN3. Traseu alternativ recomandat de CNAIR pentru ruta București-Constanța

ro

22 Jan, 2018 17:36 1821 Marime text
Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (viscol), CNAIR recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe relația București-Constanța, să folosească următorul traseu: DN21 - intersecția Drajna - A2- București.
 

”Recomandarea rămâne în vigoare până la imbunătățirea condițiilor de vizibilitate pe DN 3” - au precizat reprezentanții DRDP Constanța.

 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, de pe pagina de web, caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Situatia Drumurilor Naţionale, de pe pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/și de TWITTER, @CNADNR. 

UPDATE. ora 19.20

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe tronsonul Lehliu-Gară - Călăraşi al DN3 Bucureşti - Călăraşi circulaţia rutieră se desfăşoară îngreunat, în condiţii de iarnă (viscol, porţiuni acoperite cu zăpadă, porţiuni cu gheaţă).
 
Conducătorii auto care doresc să se deplaseze dinspre Capitală către municipiul Călăraşi sunt sfătuiţi să utilize ruta alternativă: Bucureşti - A2 - Drajna Nouă - DN21 - Călăraşi. De asemenea, automobiliştii care vor să se deplaseze dinspre Călăraşi spre Bucureşti sunt sfătuiţi să utilizeze traseul: Călăraşi – DN21 – Drajna Nouă – A2 – Bucureşti.
 
Pentru a nu fi implicaţi în evenimente nedorite, polițiștii sfătuiesc conducătorii auto să nu plece la drum cu autovehiculul neechipat corespunzător, să respecte indicaţiile poliţiştilor rutieri prezenţi pe teren, să adapteze viteza de deplasare la condiţiile meteo-rutiere, să nu frâneze sau să vireze brusc şi să utilizeze, cu precădere, frâna de motor.
 
Polițiștii precizează că drumarii acţionează cu utilaje de deszăpezire şi împrăştiere a materialului antiderapant pentru curăţarea carosabilului.

UPDATE. ora 19.00

Din cauza condițiilor meteo nefavorabile (viscol la sol pe DN3), CNAIR recomandă conducătorilor auto care se deplasează pe relația București - Călărași (DN3) să folosească următorul traseu:
 
- București - Lehliu - nod rutier Drajna pe A2 - Drajna - Călărași pe DN 21 și retur.
 

”Recomdandarea rămâne în vigoare până la îmbunătățirea condițiilor de vizibilitate pe DN 3” - au transmis reprezentanții CNAIR.

 
Poliția Rutieră va sprijini această măsură prin îndrumarea participanților la trafic în legătură cu variantele de traseu recomandate.
 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360; 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii