Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:43 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenţie şoferi! Ceaţă pe Autostrada Soarelui

ro

05 Nov, 2014 07:19 1705 Marime text
Potrivit site-ului Administraţiei naţionale de Meteorologie, la această oră este în vigoare o atenţionare de cod galben de ceaţă. Avertizarea este valabilă în intervalul 05:00 - 11:00 şi este valabil pe arii extinse în judeţele Teleorman şi Giurgiu şi local în judeţele Ilfov, inclusiv municipiul Bucureşti, Ialomiţa şi Călăraşi, precum si autostrada A2, drumurile naţionale şi europene aferente. Se va semnala ceaţă ce determină scăderea vizibilităţii, local sub 200 m şi izolat sub 50 m.
 
Totodată, centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la această oră, pe autostrada A2 traficul rutier se desfăşoară în condiţii de ceaţă, vizibilitatea fiind, pe alocuri, sub 50 de metri.
 
De asemenea, în intervalul 07.00 – 10.00, o atenţionare de cod galben de ceaţă este valabilă şi pe arii relativ extinse din judeţele Harghita şi Braşov, în judeţele Prahova şi Buzău, precum si autostrada A3, local în judeţele Dolj, Olt, Vâlcea, Mehedinţi şi Gorj inclusiv municipiile Craiova, Slatina, Râmnicu Vâlcea, Drobeta Turnu Severin şi Târgu Jiu, precum şi drumurile naţionale şi europene aferente drumurile naţionale şi europene.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii