Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:01 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție! Se oprește apa la Cernavodă

ro

26 Oct, 2014 11:48 2199 Marime text
SC RAJA SA informează că va întrerupe furnizarea apei potabile începând de mâine dimineaţă, de la ora 08.30, până marți, la ora 08.00. Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din Cernavodă, de pe străzile Canalului, Colonia ACH, Octav Băncilă, Zborului, Lt. I. Mușat, Luntrașilor, Plopilor, Avram Iancu, Dacia, Anghel Saligny și Nicolae Bălcescu. Cartierul Columbia din Cernavodă va fi alimentat cu apă cu presiuni scăzute.

Oprirea apei în localitate are loc în condiţiile în care societatea va  executa lucrări de racordare a magistralei de alimentare cu apă din localitatea Cernavodă, cu diametrul de 500 mm, nou montată la sistemul centralizat de distribuție, lucrări executate în cadrul Programului Operațional Sectorial de Mediu.
 
Lucrările executate fac parte din POS Mediu, contractul de lucrări “Staţie de pompare nouă, extindere aducţiune şi reţea canalizare şi bazin nou de egalizare, localitatea Cernavodă – judeţul Constanţa”, în valoare de 24,6 milioane lei, din care SC RAJA SA asigură o cofinațare de 7,05 milioane lei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii