Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:52 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție! Se oprește apa în mai multe zone din Tomis III şi Tomis Nord

ro

09 Mar, 2015 13:10 1711 Marime text
SC RAJA SA arată că este nevoită să întrerupă furnizarea apei potabile pentru remedierea unei avarii apărută la conducta principală de alimentare cu apă, cu diametrul de 800 mm ce pleacă de la sursa Cișmea 1 B din Constanța. Pe acest tronson, miercuri, 11 martie, în intervalul 08.30 – 16.00, va fi oprită furnizarea apei potabile.
 
Vor fi afectați de lipsa apei potabile consumatorii din perimetrul delimitat de Tomis – Soveja - Ștefăniță Vodă – Aurel Vlaicu – Tomis, dar și abonații alimentați prin punctele termice din zonă, numerele 46, 47, 48, 50, 51 și 52.
 
Constănțenii de pe strada Soveja, pe tronsonul delimitat de intersecțiile cu bulevardul Alexandru Lăpușneanu și strada Barbu Ștefănescu Delavrancea, precum și cei alimentați prin punctele termice numerele 53, 54 și 177 vor avea apă cu presiuni scăzute în acest interval.
 
„Ne cerem scuze față de abonații care vor suferi de lipsa apei potabile și îi asigurăm că echipele de intervenție ale contructorului care execută lucrările vor face tot posibilul pentru finalizarea intervențiilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp. Totodată, rugăm toţi consumatorii afectaţi de această oprire să-şi asigure rezerva minimă de apă pentru consum şi uz casnic pe perioada întreruperii furnizării apei”, se arată în comunicatul RAJA remis azi redacţiei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii