Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:58 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție, greva Asociaţiei însoţitorilor de zbor UFO afectează cursele din Germania

ro

08 Nov, 2015 23:56 2156 Marime text
 
Ministerul Afacerilor Externe informează cetăţenii români care tranzitează sau călătoresc pe teritoriul Republicii Federale Germania că Asociaţia însoţitorilor de zbor UFO a anunţat măsuri de grevă pentru mâine, în intervalul orar 4:30 - 23:00, pentru zborurile de pe/ către aeroporturile Frankfurt şi Düsseldorf, precum şi între orele 4:30 - 00:00 pentru zborurile de pe/ către aeroportul München.
 
Cursele care vor fi efectuate de grupul de companii Lufthansa CityLine, Germanwings, Eurowings, Air Dolomiti, Austrian Airlines, Swiss şi Brussels Airlines nu sunt afectate de grevă şi se derulează de la şi către Frankfurt, Düsseldorf şi München, conform programului.
 
Lufthansa încearcă să limiteze cât mai mult posibil efectele grevei şi să informeze pasagerii din timp cu privire la eventuale modificări ale programului zborurilor. Pasagerii sunt rugaţi să verifice starea zborurilor pe site-ul www.lufthansa.com.
 
Ministerul Afacerilor Externe reaminteşte faptul că cetăţenii români care călătoresc în străinătate au la dispoziţie aplicaţia „Călătoreşte în siguranţă” (disponibilă gratuit în „App Store” şi „Google Play”), care oferă informaţii, sfaturi de călătorie şi posibilitatea de a fi alertaţi, în cazul în care apar situaţii speciale.



Sursa foto: global.handelsblatt.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii