Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
09:01 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atenție! A apărut o nouă metodă de furt. Presupuși reprezentanți ai firmelor de curierat dau lovitura

ro

22 May, 2016 09:46 7668 Marime text
Un bărbat povestește pe platforma de socializare Facebook cum și-a luat o mare „țeapă” după ce a folosit o firmă de curierat pentru a vinde un laptop.
 
Acesta povestește cum a postat pe internet un anunț că are de vânzare un laptop, iar o persoană care ar fi dorit să îl cumpere i-a spus că va plăti o asigurare la o firmă de curierat. Ulterior, păgubitul a fost sunat de un presupus curier care i-a ridicat laptopul de la domiciliu. Fără să își dea seama că este vorba despre o înșelătorie, pentru că presupusul „urier” i-a dat și o chitanță dar purta și o vestă inscripționată cu denumirea firmei de curierat „Cargus”, a luat-o de bună. Însă acesta a dorit să sune la firmă unde a dar datele persoanei care s-a prezentat la usă, însă, reprezentanții firmei nu aveau în sistem o asemenea persoană. În acel moment cel care și-a luat „țeapă” și-a dat seama că totul a fost doar un „furt”. El a încercat să mai sune și pe numărul „cumpărătorului” dar și al „curierului”, însă, surpriză… acestea erau închise.
 
„Printr-o metodă foarte ingenioasă mi-am luat țeapă.
Ieri 19.05.2016 am fost sunat de pe nr 072(…) cu privire la un MacBook ce îl aveam de vânzare, domnul dorind să îi facă şi asigurare coletului am stabilit să facă el comanda la curier şi respectiv să plătească asigurarea acestuia, după câteva ore am fost sunat de către „un curier” de la nr de telefon 076(…), acesta ulterior a sosit la mine echipat cu vesta ce avea logo Cargus, a ridicat coletul şi mi-a lăsat o copie de pe comandă.
 
Azi am sunat la Cargus, în sistem nu le apare comanda mea ci o altă comandă, nr curierului nu le este cunoscut, iar atât „curierul” cât si „cumpărătorul” au telefoanele închise.
 
În concluzie mi-am luat ţeapă, rog pe oricine poate să mă ajute cu găsirea indivizilor şi a laptopului să mă contacteze, ofer 500€.
Nu îmi pasa dacă mai găsesc sau nu laptopul, pe ei îi vreau!
Bunul în cauză este un MacBook 12″ retina 2015, având SN: C02M04RGCN4”, a fost mesajul bărbatului pe pagina de socializare. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii