Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Atentatele teroriste din Paris Rudele unuia dintre kamikaze au fost arestate

ro

15 Nov, 2015 08:53 1721 Marime text
 
Surse apropiate ale anchetei au declarant pentru AFP, că tatăl și fratele unuia dintre kamikaze, care au ucis 89 de persoane deschizând focul vineri seară în sala de concerte Bataclan din Paris, au fost arestați aseară după ce au avut loc percheziții la domiciliul lor.
 
Operațiuni erau în curs de desfășurare la domiciliul tatălui acestui francez de 29 de ani din Romilly-sur-Seine (centru-est) și în locuința fratelui său din Bondoufle, în regiunea pariziană, potrivit acestor surse, notează agerpres.ro.
 
De asemenea au avut loc arestări și percheziții în anturajul lor familial din aceste două regiuni, a precizat o altă sursă apropiată anchetei.
 
„Fratele teroristului, în vârstă de 34 de ani, s-a prezentat la poliția din Créteil (în apropiere de Paris) înainte de a fi plasat în arest”, au transmis aceste surse pentru France Presse. Tot aseară, tatăl acestuia a fost arestat.
 
Acest bărbat kamikaze, unul dintre cei trei autori ai unei luări de ostatici la Bataclan unde 89 de persoane au fost ucise, era născut la Courcouronnes, aproape de Paris. El a făcut obiectul unei fișe a serviciilor de informații pentru radicalizare, a anunțat sâmbătă procurorul Parisului Francois Molins. Bărbatul a fost condamnat de opt ori de către justiție pentru delicte de drept comun între 2004 și 2010, conform aceleiași surse.



Sursa foto: romania-actualitati.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii